Društvo

POLICAJKA KOJA JE SPASLA VASKRS Majka četvoro djece imala je neobičnu molbu, a ona je bila HEROJ

Prije nekoliko dana, za vrijeme policijskog časa, u jednoj lozničkoj porodici dogodila se nepredviđena situacija – djeca su čekala obećanu tortu, ali je mama zaboravila da kupi sve sastojke!

POLICAJKA KOJA JE SPASLA VASKRS Majka četvoro djece imala je neobičnu molbu, a ona je bila HEROJ
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Kako ne bi iznevjerila očekivanja, mama je sa neobičnom molbom pozvala dežurnu službu policijske stanice u Loznici, a ta situacija postala je hit na društvenim mrežama.

Ostanite kod kuće, mi smo tu za vas, poruka je koju ovih dana slušamo od pripadnika MUP.

Da taj apel zaista funkcioniše u praksi, čak i kada je riječ o specifičnim situacijama, poput slučaja u kojem četvoro mališana nestrpljivo čeka na tortu, pokazala je službenica policijske stanice u Loznici, koja nakon neobičnog poziva, kaže, nije imala dilemu, piše RTS.

Na vezi je bila ta žena koja je od mene zatražila da joj dozvolim da ode do drugarice koja se nalazi 500 metara od njene kuće po jaja za tortu. Naravno, ja sam joj rekla da nisam u mogućnosti da joj dozvolim da ona u to vrijeme napusti kuću. Ona je tada počela da mi objašnjava da kod kuće ima četvoro male djece koji čekaju tortu za sutrašnji praznik, i ja sam se ponudila da sačeka da završim svoju smjenu u sedam sati, i da odem do njene drugarice kako bih joj ja donijela ta jaja kući – ističe Tamara Petrović, policajka iz Loznice.

Pročitajte još

Poslije završene smjene, Tamara je ispunila obećanje, nakon čega je spisak potrebnih namirnica za dječju omiljenu poslasticu bio kompletan.

– Ispred kuće u dvorištu gdje ona živi, sačekala me je sa svoje četvoro male djece koji su bili presrećni, jer će imati tortu, to je mali gest koji je nekom značio dosta – ističe Tamara Petrović za RTS.

Priča o Tamarinom gestu brzo se pročula širom Srbije, a svojim primjerom je posvjedočila da na policiju možemo da se oslonimo i u situacijama kada je najveći prestup izneveriti dječja očekivanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu