Zabava

"BIO SAM LJUT U JEDNOM TRENUTKU " Rasta iskreno o Ani Nikolić i njihovom odnosu

Nakon duže muzičke pauze, pjevačica Ana Nikolić vratila se na scenu, a nedavno je gostovala u nekoliko emisija u kojima je govorila i u odnosu sa bivšim mužem Rastom.

"BIO SAM LJUT U JEDNOM TRENUTKU " Rasta iskreno o Ani Nikolić i njihovom odnosu
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Nakon nje oglasio se i pjevačicin bivši suprug Rasta, te otkrio šta misli o njihovom odnosu, ali i da prokomentariše Anin novi album.

Ana je nedavno u jednoj emisiji pohvalila repera i istakla da je sjajan otac njihovoj kćerki Tari, ali i jedini muškarac kojeg je zaista voljela. Rasti je svakako bilo drago da ovo čuje, te je uzvratio Ani lijepe riječi.

Ja to sve znam, više puta mi je to rekla, ali mi je drago što je i javno to izjavila. To je lijepo čuti pogotovo kada su u pitanju dvoje ljudi koji su iz javnog posla – rekao je on.

Foto: Milorad Milanković/RAS Srbija
Foto: Milorad Milanković/RAS Srbija

Osim toga, Rasta je po prvi put i prokomentarisao novi album Ane Nikolić. Ono što je zanimljivo jeste da je imao samo riječi hvale za pjesmu koju je uradila Emina Jahović, a sa kojom je prošle godine zaratio putem društvenih mreža.

– Meni je strava, a nevjerovatna mi je stvar koju je Emina uradila za Anin album. Ja sam u jednom trenutku bio ljut što Emina radi neke stvari, a bio sam svjestan da može ovako nešto da napiše, ona je napisala remek djelo za Anu. Bilo mi je čudno da neko pored Marine može da se mjeri po tome, a Emina je dokazala da može – rekao je Rasta za IDJTV, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu