Zabava

ANDREJ ATIJAS OŠTRO O MILJKOVIĆU “Nadam se da će neko da me drži kad ugledam“

Andrej Atijas, čije se ime čuje na imanju u Šimanovcima češće od mnogih učesnika Zadruga 3, progovorio je u posljednjem intervjuu o mogućnosti da se pridruži zadrugarima.

ANDREJ ATIJAS OŠTRO O MILJKOVIĆU “Nadam se da će neko da me drži kad ugledam“
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Izdržao bih pola minuta tamo. Uletio bih, spucao bih Marka u glavu i to bi bio kraj, ali svakako zbog djece ne mogu u rijaliti – istakao je bivši suprug Anabele Atijas za Svet.

– Ali, branio bih Anabelu i Lunu, ma svaku ženu koja trpi psihičku i fizičku torturu. Kad nekad poslije rijalitija vidim Gagija to će biti manje-više, ali Marko. Biće valjda sa mnom neko da me drži.

– Možda će Marko dobiti ruku u facu, kao što je on Anabeli uradio. Ako smatra da to nije fizički kontakt, kao što je rekao, neće odreagovati. Od njegove reakcije će zavisiti. U Luninu vezu sa njim se neću miješati, ali da je ona moja kćerka, preskočio bih ogradu i, žargonski rečeno, zadavio bih ga – dodao je Andrej.

– Ne bi mogao niko da me zaustavi. Meni se ne dopada što Gagi ne brani svoju kćerku, ali ne zalazim u to kakav su odnos on i Anabela imali.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu