Banjaluka

Popravljena oštećenja na osam DJEČIJIH IGRALIŠTA širom Banjaluke (FOTO)

U okviru obnove i sanacije dječijih igrališta, ovih dana sanirano je više igrališta po banjalučkim naseljima kako bi bila što bezbjednija za korištenje.

Popravljena oštećenja na osam DJEČIJIH IGRALIŠTA širom Banjaluke (FOTO)
FOTO: GRAD BANJALUKA

Radovi su izvedeni na dječijim igralištima u ulicama Carice Milice broj 58 i Starine Novaka u Obilićevu, na Bulevaru cara Dušana, Aleji Svetog Save, te u Ravnogorskoj ulici u Novoj Varoši, gdje je postavljena i nova trambolina. Značajniji radovi završeni su i na dječijem igralištu u Krupi na Vrbasu, a u ovom naselju, u okviru radova na održavanju komunalne opreme, sanirane su i klupe za odmor.

Pored navedenih, na dva dječija igrališta u Ulici Prve krajiške brigade narodne odbrane na Starčevici popravljeni su oštećeni rekviziti i sanirane konstrukcije sprava – naveli su iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na Saračici, kod područne škole, sanirano je i dječije i sportsko igralište, te klupe. Takođe, sanirana je sprava za vježbanje na otvorenom, koja je bila oštećena.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sugrađane da čuvaju komunalnu opremu, od koje su upravo rekviziti na dječijim i sportskim igralištima najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu