Zabava

"SA NJOM ĆE RAZGOVARATI MOJ ADVOKAT" Đorđe David otvoreno progovorio o TUŽBI protiv pjevačice

Nakon što je u nekoliko navrata iskritikovao način života koji vodi njegov kolega Darko Lazić, Đorđu Davidu je putem medija odgovorila folkerova kuma Andreana Čekić, zbog čega je roker odlučio da “presavije tabak”, kako je otkrio pred kamerama emisije “deToxic”.

"SA NJOM ĆE RAZGOVARATI MOJ ADVOKAT" Đorđe David otvoreno progovorio o TUŽBI protiv pjevačice
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Podsjetimo, Đorđe David je u nekoliko intervjua zamjerio Darku Laziću vođenje poročnog života i saobraćajne prekršaje, što se ubrzo pretvorilo u medijsko prepucavanje, u koje se naposletku uplela i Andreana Čekić. Nakon što je u jednoj od emisija “Zvezda Granda”, u kojoj je roker član žirija, Đorđe poručio da Darko “vidi zmajeve”, pjevačica mu je, putem društvenih mreža, odgovorila.

Čitam da Đorđe David proziva Darka Lazića i pominje neke zmajeve. Odakle on zna za zmajeve? Davide, Đorđe, bilo bi jako lijepo kada bi objavio neku pjesmu umesto što objašnjavaš kako vidiš zmajeve kada si drogiran, pa da konačno čujemo šta pjevaš. Ili si ti od onih što troše kiseonik uzalud. Svi pametni, a rezultati nula – prenosi Blic.

Tim povodom se David ponovo oglasio, ističući da će pravdu potražiti na sudu.

– Sa gospođom Čekić će razgovarati moj advokat zato što je ona mene već okarakterisala, ona je 100% sigurna da sam ja narkoman. To će morati na sudu da dokaže. To radi moj advokat, pa zašto ja da “čekiću” dajem prostor medijski?! – izjavio je roker za “deToxic”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu