Zabava

NAKON 25 GODINA ISTA SCENA Ceca ne voli ovo da radi, ali je ipak pristala i oduševila sve, komentarima nema kraja

Savršen izgled i držanje uglavnom su posljedica brojnih faktora, kao što su, prije svega, dobra genetika, birana ishrana ali i iscrpljujući treninzi u teretani.

NAKON 25 GODINA ISTA SCENA Ceca ne voli ovo da radi, ali je ipak pristala i oduševila sve, komentarima nema kraja
FOTO: DEJAN MILIĆEVIĆ/RAS SRBIJA

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović ima izgled na kom joj mogu pozavidjeti i dvostruko mlađe djevojke, a ona to prvenstveno duguje dobrim genima.

Ovo je moglo da se primjeti i na fotografisanju na kom je oživila scenu iz kultnog spota za pjesmu „Znam“. Naime, Dejan Milićević, koji je 1995. godine Ceci uradio spot za pesmu „Znam“ sa albuma „Fatalna ljubav“, 25. godina kasnije uradio je fotografije gde je prikazana ista scena kao iz spota.

Iako Ceca ne voli da provodi mnogo vremena na snimanjima, poslije nekoliko godina ona je lijepim povodom pristala da stane ispred fotografa koji je sa njom radio gotovo od početka njene karijere.

View this post on Instagram

CRVENO NA RADOST….❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Ova fotografija osvanula je na njenom Instagramu, a ubrzo su uslijedili brojni komentari.

Zanimljivo je i to da pjesmu koju je otpevala u tom spotu nije radila Marina Tucaković, već Ljubo Jovović koji je pisao tekst, dok su melodiju i aranžman potpisali Leo Đokaj, Nenad Knežević i Aleksandar Radulović Futa, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu