Zabava

NOVI DETALJI NAPADA NA PETRA STRUGARA Radnik tvrdi da ga je “samo zakačio po nosu”

Glumac Petar Strugar sinoć se na salašu u Jakovu, čiji je zakupac, sukobio sa radnikom Ivanom G, koji je nakon toga priveden.

NOVI DETALJI NAPADA NA PETRA STRUGARA Radnik tvrdi da ga je “samo zakačio po nosu”
FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ/RINGIER

Ivan G. za Blic je potvrdio da je sinoć nakon incidenta dao izjavu u policijskoj stanici.

– Tačno je da sam priveden, dao sam izjavu. Odmah nakon toga su me pustili. Uskoro idem ponovo, jer je u međuvremenu stigao ljekarski izvještaj o njegovim povredama – rekao nam je Ivan kada smo ga pozvali i dodao:

– Samo sam ga zakačio po nosu, dijete od pet godina ne bih tako mogao da povrijedim.

FOTO: M.MITROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M.MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Podsjetimo, Petar Strugar sinoć se oglasio za Blic.

– Krenuo sam kući iz konjičkog kluba koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i kada sam se zaustavio, misleći da će nešto da mi kaže, čovjek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti – rekao je glumac.

Potom je i Ivan G. iznio svoju stranu priče.

Pročitajte još

– Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l’ to odmah znači da je stvarno taj neko pijan? Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: “Hoću, sutra malo”. Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: “Smrdiš!”. Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu – ispričao je Ivan, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu