Hronika

NOVI DETALJI UBISTVA Zatvorenik koji je otkrio gdje je Aleksandrovo tijelo bježeći od dilera SKOČIO KROZ PROZOR

Aleksandar Ranđelović i Radovan V., koji je otkrio gdje se nalazi njegovo tijelo, a sada se ispituje i da li ga je ubio ili je Ranđelović preminuo na neki drugi način, bili su u emotivnoj vezi - kažu mještani sela Konatice kod Obrenovca.

NOVI DETALJI UBISTVA Zatvorenik koji je otkrio gdje je Aleksandrovo tijelo bježeći od dilera SKOČIO KROZ PROZOR
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Policija je prošle nedjelje u bunaru u selu Konatice pronašla tijelo mladića u poodmakloj fazi raspadanja. Vjeruje se da je u pitanju tijelo Aleksandra Ranđelovića koji je nestao početkom godine, međutim još se čekaju rezultati DNK analiza kako bi potvrdili ovu sumnju.

Mještani sela Konatice kažu da poznaju oba mladića, kao i da su i žrtva i Radovan V. godinama problematični, ali i da su bili u emotivnoj vezi i jedno vrijeme živeli zajedno.

– Radovan je tog dečka bacio u napušteni bunar kao pseto. Aleksandar je živio kod njega u Obrenovcu, a pominje se da su bili i u emotivnoj vezi – izjavila je jedna od komšinica reporterima Srpskog telegrafa, prenosi Blic.

Pročitajte još

Kako piše ovaj list pozivajući se na saznanja komšija, Radovan je odrastao sa ocem jer mu je majka umrla kada je bio jako mali.

– Bio je dobar dečko, ali se uhvatio lošeg društva, pogrešnih navika i droge. Kasnije je prodao kuću i otišao iz Konatica i živio je privatno po Obrenovcu. Jednom prilikom sam mislila da se popravio i promijenio jer sam ga vidjela kako radi kao kondukter u autobusu, međutim malo kasnije sam primjetila da je ponovo zagazio u poroke i da mu nema spasa – riječi su nekadašnje Radovanove komšinice.

Prošle godine, Radovan je imao nezgodu kada je pao sa prvog sprata, kako komšije vjeruju, bježeći od dilera. Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljivao je fotografije povreda koje je tom prilikom zadobio.

– Prošle jeseni objavio je sliku svoje noge u gipsu, ispod koje je pisalo kako je dobro prošao u junačkom djelu. Malo kasnije, objavio je fotografije na kojima se vidi kako mu se na nogama otvaraju žive rane ispod gipsa – rekla je komšinica za ovaj list.

Tijelo Aleksandra Ranđelovića je otkriveno navodno nakon što se Radovan V. izleteo u zatvoru šta je uradio.

Naime, Radovan već služi zatvorsku kaznu zbog dilovanja droge, a jednom prilikom se pohvalio zločinom koji je počinio. Ipak, usljed svađe, robijaš koji je znao Radovanovu tajnu iz osvete je rekao čuvarima koji su kasnije prenijeli policiji. Policija je zaista pronašla tijelo u bunaru, a dalja istraga utvrdiće okolnosti pod kojima je nesrećni mladić preminuo i da li je ubijen kao što se sumnja. Na njegovom tijelu nije bilo moguće vidjeti da li je bilo tragova nasilja pošto je u bunaru bilo mjesecima i bilo je u poodmakloj fazi raspadanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu