Zabava

DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE NAPUSTILA BOLNICU "Htjela sam da skrenem pažnju na sebe"

Elena Stojčić, koja je diskvalifikovana iz Zadruge, oglasila se nakon što je napustila Urgentni centar u kome je bila jer je, kako ističe, navodno popila više vitamina, te je time željela da skrene pažnju na sebe.

DISKVALIFIKOVANA IZ ZADRUGE NAPUSTILA BOLNICU "Htjela sam da skrenem pažnju na sebe"
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Htjela sam da skrenem pažnju na sebe da razgovaram sa produkcijom popila sam više vitamina. U Urgentnom čak nisu ni izvještaj htjeli da pišu. Sve je izmišljotina, kakvo staklo nisam se sjekla. Ne znam odakle ti komentari, dobro sam, savršeno sam – izjavila je Elena Stojičić za Srbija Danas.

Podsjetimo, u toku dana je stiglo pismo od Velikog šefa kojim su gledaoci, a i zadrugari obaviješteni da je Elena diskvalifikovana iz daljeg takmičenja, piše Blic.

View this post on Instagram

🐊

A post shared by Elena Stojčić (@elena_ojch) on

– Dragi zadrugari obavješatavamo vas da je Elena diskvalifikovana iz Zadruge i da će televizija u skladu sa njenim ugovorom potražiti 50.000 evra. Osim toga, donijeli smo odluku da Milica bude kažnjena nedjeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Takođe kažnjene su Anđela i Jovana Matijević zbog olovaka koje su posjedovale. Pozdrav Veliki šef – pisalo je u pismu, dok su zadrugari vidljivo bili zabrinuti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu