Zabava

ZAJEDNIČKI PRIJATELJI SE "ODREKLI" SANJE Voditeljke i nekada najbolje prijateljice više nisu u dobrim odnosima

Voditeljke i nekada najbolje prijateljice Vesna Dedić i Sanja Marinković više nisu u dobrim odnosima.

ZAJEDNIČKI PRIJATELJI SE "ODREKLI" SANJE Voditeljke i nekada najbolje prijateljice više nisu u dobrim odnosima
FOTO: P. DEDIJER/RAS SRBIJA

Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povrijedila svoju prijateljicu i koleginicu.

Kako Blic saznaje, dugogodišnji zajednički prijatelji ove dvije voditeljke, nakon prekida prijateljstva stali su na Vesninu stranu i osudili postupke koje je Sanja pravila.

Tako već skoro godinu dana, svi oni koji su izlazili sa njima, sada u provod i druženja idu samo sa Dedićkom.

Ni na društvenim mrežama kod Sanje Marinković ne možemo da vidimo fotografije sa “starim prijateljima”, tako da je očigledno da su je se skoro svi “odrekli”.

– Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je poslije afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj – potvrdila je za Blic Dedićeva.

Međutim, kada su novinari pozvali Sanju Marinković za komentar, ona je pokušala da demantuje ove navode:

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama mijenjaju, tako se i dinamika naših odnosa promijenila – bilo je sve što je Sanja rekla ovim povodom.

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu