Politika

NEŠIĆ PODRŽAO STANIVUKOVIĆA "Ubjedljivo bi pobijedio u opozivu, ovo je iživljavanje nad građanima Banjaluke"

Predsjednik DNS Nenad Nešić poručio je danas da daje punu podršku Drašku Stanivukoviću i njegovom timu koji su ustali protiv "ekonomskog zločina nad građanima Banjaluke jer su svojim glasovima za gradonačelnika odabrali promjene".

NEŠIĆ PODRŽAO STANIVUKOVIĆA "Ubjedljivo bi pobijedio u opozivu, ovo je iživljavanje nad građanima Banjaluke"
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Iako najavljeno u prvim istupima nakon izbora, šokiran sam da neko želi Banjaluku pretvoriti u džunglu u mraku, zaraslu u travu i komunalno nefunkcionalnu zato što se usudila reći ne. To ne rade ozbiljni političari i džentlmeni, nego šibicari i kukavice – navodi se Nešićeva izjava u saopštenju iz DNS.

Pročitajte još

On dodaje da se u fokus umjesto prepucavanja moraju vratiti građani jer će svi ispaštati iracionalnost nekolicine.

Nešić dodaje da nema poštenijeg načina u demokratiji do biračkih kutija.

– Draško Stanivuković bi ubjedljivo pobijedio u postupku opoziva. Zato taj opoziv SNSD neće ni inicirati nego im ga treba nametnuti. Odbornici skupštinske manjine PDP i SDS treba da ga predlože papcima i odnarođenim odbornicima većine. A nakon toga, gospodo iz SNSD, hajmo na izbore. Ne budite kukavice i obećajte da ćete odmah nakon što izgubite u postupku opoziva, u Narodnoj skupštini Republike Srpske inicirati raspuštanje Skupštine čija se većina danas iživljava na građanima – poručio je Nešić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu