Sudbine

TEŠKA SUDBINA POVRIJEĐENOG VOZAČA Zoran je bio profesor u školi, a vozio je honorarno da prehrani porodicu

Zoran S. (31), koji je vozio kamionet "Kuće od srce" kada je u saobraćajnoj nesreći poginula organizatorka ovog serijala Jasmina Mihajlović (47), a koji je i sam teško povrijeđen, profesor je u srednjoj školi, a kao vozač je radio honorarno da prehrani suprugu i četvoro djece.

TEŠKA SUDBINA POVRIJEĐENOG VOZAČA Zoran je bio profesor u školi, a vozio je honorarno da prehrani porodicu
FOTO: TV PRVA / SCREENSHOT

Zoran je iz okoline Koceljeve i živi sa roditeljima, suprugom i četvoro djece. On je studirao Mašinski fakultet, a tokom studija se i oženio i dobio djecu. Pošto je pohađao srednju školu u Koceljevi, a njima je falilo nastavnog kadra, primljen je na određeno vrijeme i predavao je u ovoj obrazovnoj ustanovi – pričaju za Kurir mještani Koceljeve i dodaju:

– Dok je radio u školi, honorarno je radio i kao vozač emisije “Kuće od srca”, ali je valjda skoro, nema ni mjesec dana, odlučio da napusti posao u školi i potpuno se posveti emisiji. Zoran je inače svaki raspust i vikend koristio da pomaže u emisiji, kako bi zaradio dodatni novac za suprugu i četvoro male djece.

Zoran S. je prije nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji pričao o svom profesorskom poslu.

– Dnevnik mi je nekada bio bauk, dok sam bio učenik, a sada predstavlja običnu knjigu u koju upisujem djecu koju pokušavam nešto da naučim – rekao je Zoran u emisiji na “Prvoj” televiziji.

– Đaci i kolege su ga obožavali zato što je bio posvećen i predan, uvijek nasmijan i ljubazan – ističe on.

U rodnom selu mještani kažu da ih je strašno potresla vijest o nesreći.

– Pojedini članovi njegove porodice imaju jednu vrstu hendikepa. Toliko je dobar i pošten čovjek, srce nam se slama što mu se dogodila ova nesreća – pričaju mještani i dodaju:

FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: NENAD BOŽOVIĆ / RAS SRBIJA

– Kada smo čuli, nismo mogli da vjerujemo! Zar je sudbina tako okrutna prema njemu?! On je divna mlada osoba, posvećena porodici, odgovoran i zbog toga se nadamo da će se što prije oporaviti, prebroditi ovu krizu i vratiti se svojoj porodici, jer je on njihov stub.

Podsjetimo, Zoran S. bio je za volanom kamioneta i pokušavao je da se uključi na Ibarsku magistralu u selu Lađevci kod Kraljeva kada ih je prošlog petka udario kamion. Od siline udarca kamionet je odletio u kanal, a vatrogasci su morali da sijeku lim kako bi izvukli Zorana i Jasminu. Oboje su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gdje je Jasmina preminula, a Zoran je operisan i oporavlja se.

Zoran S. je u nesreći zadobio povrede glave, sinusa i frakture rebara. Poslije udesa mu je u bolnici u Kraljevu operisana slezina.

– Zdravstveno stanje vozača kamioneta je stabilno, ali se i dalje nalazi na intenzivnoj njezi i pod stalnim je nadzorom ljekara – rečeno je juče u kraljevačkoj bolnici za pomenuti medij.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu