Gradovi

ADDIKO CARES U BRODU Donirali 16 lopti Osnovnoj školi „Liješće“

Zaposlenici Addiko banke u okviru projekta Addiko Cared posjetili su OŠ Liješće u Brodu, te uručili donaciju od 16 profesionalnih rukometaških, odbojkaških, fudbalskih i košarkaških lopti, koje će se koristiti za potrebe školske sportske sale, u izvođenju redovne nastave i vannastavnih aktivnosti.

ADDIKO CARES U BRODU Donirali 16 lopti Osnovnoj školi „Liješće“
FOTO: ADDIKO BANK

Potrudili smo se da u dogovoru s menadžmentom škole organizujemo donaciju koja će riješiti problem škole, odnosno poboljšati uslove rada učenika OŠ Liješće. Kao dio projekta Addiko Cares ovaj put smo donirali lopte, koje će učenicima pomoći u bavljenju sportom, ali i boljem i pravilnijem fizičkom razvoju – rekla je Snježana Vukman, voditeljica poslovnice Addiko Bank ad Banjaluka u Brodu.

– Želimo da se zahvalimo Addiko banci, koja je u potpunosti finansirala nabavku lopti. Ovom donacijom unaprijedili smo uslove naših učenika za još naprednije fizičke aktivnosti, ali i olakšali odvijanje nastave fizičkog vaspitanja. Addiko banka gaji poseban odnos prema odgojno-obrazovnim ustanovama i drago nam je što smo imali priliku biti dijelom ove pozitivne priče – istakla je Nada Gostić, direktorka OŠ Liješće u Brodu.

Addiko banka izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija, te kroz projekat Addiko Cares kontinuirano radi na projektima koji unapređuju životne uslove.

Prihvati notifikacije