Biznis

ADDIKO RED WEDNESDAY Ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM!

Nakon ljetne pauze, ponovo je aktuelna specijalna Addiko Red Wednesday.

ADDIKO RED WEDNESDAY Ugovorite kredit bez troškova obrade i počastite se poklonom do 500 KM!
FOTO: ADDIKO BANKA

Srijeda, 7. oktobar, datum je kada definitivno trebate posjetiti poslovnice Addiko banke ukoliko su vam potrebna kreditna sredstva.

Svi postojeći i novi klijenti, koji 7. oktobra apliciraju, te im bude odobren i plasiran Addiko Blic gotovinski kredit, ostvaruju dupli dobitak: kredit bez troškova obrade i poklon u iznosu do 500 KM, zavisno od visine ugovorenog kredita.

– Akcija Red Wednesday je izuzetno dobro prihvaćena od naših klijenata, te smo odlučili da za početak jeseni naše klijente obradujemo novom Crvenom srijedom i poklonom koji može iznositi do 500 KM – istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

– Uvijek se trudimo fokusirati na one pogodnosti koje su našim klijentima najvažnije. Novčani poklon se do sada pokazao kao najbolji izbor – istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka i dodao da u akciji mogu učestvovati svi građani, bez obzira da li su klijenti Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu s njihovim potrebama i očekivanjima.

Akciju Addiko Red Wednesday u Bosni i Hercegovini Addiko banke organizuju drugi put ove godine, a treću godinu zaredom. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mejlom), te putem zvanične Fejsbuk stranice Banke.