Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“AJMO, OPA” Ovaj snimak sa vjenčanja podigao je region na noge (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Tutorial folklor/Youtube/screenshot

Za razliku od “vozića” koji se tradicionalno pravi na svadbama uz taktove pjesme “Moji su drugovi” od Bajage i instruktora, kolo je nešto u šta se upuštaju samo oni koji su umješni i mogu da izdrže svaki tempo koji orkestar na svadbi može da diktira.

Upravo zbog toga, svadba jednog para iz Mladenovca, postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Jelena i Ivan Iz Mladenovca, napravili su svadbu za pamćenje 2017. godine i to takvo, da se zbog umješnosti gostiju na svadbi prilikom igranja kola, o njoj i dalje priča.

Naime, par je očigledno član nekog folklornog društva o čemu svjedoči mladina obuća, odnosno patike koje je spremila za ovu priliku.

A, upravo je ona i pokrenula ovaj fenomenalni ugođaj za sve goste na svadbi, kad je uzviknula “Ajmo”, nakon čega je uslijedio Igrački spektakl.

Naime, poslije njenog poziva, trojica muškaraca su krenuli da igraju sa isprepletenim rukama širom podijuma u sali, a prava eskalacija i oduševljenje je uslijedilo kada su se djevojke izule i priključile se u igranju. Jer, ono što su radili na podijumu, teško da je moglo da se izvede u štiklama, piše Blic.

U komentarima koji su uslijedili ispod video snimka svi su imali samo riječi hvale za igračku umješnost prilikom igranja kola, jednog od nacionalnih obilježja Srbije, kako u zemlji, tako i u svijetu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO