Magazin

"AKO ČUJEŠ DA OVO GOVORI, OSTAVI GA" Čuveni ruski psiholog savjetuje ženama šta da rade ako muževi izgube interesovanje za njih

Sve česće smo svjedoci veza i brakova u kojima je jedan od partnera sklon prevari.

"AKO ČUJEŠ DA OVO GOVORI, OSTAVI GA" Čuveni ruski psiholog savjetuje ženama šta da rade ako muževi izgube interesovanje za njih
FOTO: RTVI НОВОСТИ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Uglavnom se radi o muškarcima koji varaju svoje supruge koje i kada saznaju za preljubu, pređu reko toga. Ono što je zanimljivo jeste da muškarci uglavnom varaju zbog nedostatka intimnih odnosa, dok se žene često žale da im takvi odnosi u braku i te kako fale.

Ruski psiholog Mihail Labkovski, dao je rješenje svim ženama koje imaju ovaj problem.

Pročitajte još

Problem: Muž je izgubio interesovanje za seks

Rješenje: Jedan od razloga zašto muž ne želi seksualni odnos sa tobom je zato što te ne voli! U savršenom svijetu, ljudi u braku se razvijaju zajedno: zajedno stiču iskustva koja ih povezuju, razgovaraju o tome, putuju zajedno, gledaju filmove itd.

U realnom životu je to sve mnogo komplikovanije. Neko se vjenčao iz pogrešnih razloga, neko je samo želio da se “venča već jednom”, neko je “ušao u brak” zato što su se poženili i poudali svi iz okruženja… Neko je imao problem i u vezi, ali se nadao da će brak to riješiti… Često se dešava da se par i vjenča, a da seksualni život ne funkcioniše baš najbolje.

Vjenčani list neće riješiti problem u krevetu.

Rješenje ovog problema je da sa mužem odeš kod seksologa, psihologa… Ako on ne želi, moj savjet je – ostavi muža!, prenosi Stil.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu