Zabava

“AKO NE MOŽETE DATI KOMPLIMENT, NEMOJTE NI SOLITI PAMET” Božo Vrećo otišao na estetsku korekciju i pokazao kako sad izgleda

Proslavljeni muzičar i umjetnik Božo Vrećo podvrgao se estetskoj korekciji, te je tu novinu podijelo sa pratiocima na društveim mrežama, ali je naišao i na kritike.

“AKO NE MOŽETE DATI KOMPLIMENT, NEMOJTE NI SOLITI PAMET” Božo Vrećo otišao na estetsku korekciju i pokazao kako sad izgleda
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RAS SRBIJ

Naime, Božo sada ima drugi oblik svojih usana, a rezultatom je oduševljen.

– Danas sam ispunio sebi jednu malu ogromnu željicu da moje usne dobiju savršen oblik koji se negdje skrivao kao što vidite na slikama i koji je trebao oblikovati na način da je sve lijepo, prirodno lijepo oku i na moje veliko oduševljenje – ističe Vrećo.

Ja nisam čovjek za brkove, probao i neka hvala, kožu sam nahranio i raste još ljepša brada a i kosa uskoro ima da se…

Posted by Vreco Bozo on Wednesday, September 2, 2020

Međutim, Božov potez naišao je na kritike brojnih pratilaca, a on je odlučio da im odgovori, piše Blic.

– Ja nisam čovjek za brkove, probao i neka hvala, kožu sam nahranio i raste još ljepša brada, a i kosa uskoro ima da se zanjiše kad je srede drugari, igrajte se, maštajte, dišite i smijte se češće. I da, ako ne možete nekom da podarite kompliment, nemojte mu ni soliti pamet šta treba i kako, živite ba svoj život! Je l’ tako?! Jeset, reče univerzum – napisao je na društvenoj mreži.