Zabava

"Ako ne znaš da pjevaš, zaposli se u pekari, nemoj da nas maltretiraš" Marija Šerifović progovorila o novoj sezoni "Zvezda Granda" (VIDEO)

Marija Šerifović pojavila se na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gdje je sa okupljenim novinarima proćaskala.

Marija Šerifović
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Ona se osvrnula na članove žirija, progovorila o takmičarima, a dotakla se i nove muzike.

– Prvih 60 minuta će mi prijati druženje sa njima, a onda kreće agonija. Trudim se da budem objektivna, a što sam starija sve u neku težu i težu babu rastem. Generalno sam umorna zbog svega što slušam, čemu se sve pridaje pažnja, to me užasava.. Nije zdravo.

Njena majka, Verica Šerifović proslavila je 60. rođendan, a Marija joj priredila iznenađenje.

– Nije očekivala baš zato što sam zauzeta, ali na nekim mestima morate biti u pravo vreme. Iznenadila se, srećna je, zadovoljna. Veki napunila svojih 60 i kao jedna srećna penzionerka je to dočekala, i ja je obožavam, želim joj da gura i dalje – priča Marija, piše Blic.

Pročitajte još

Šerifović je istakla da ove sezone neće tek tako puštati takmičare.

– U ovoj zemlji svi hoće da pjevaju, pa ako ne znaš da pjevaš idi uči neku školu, zaposli se u pekari… Prije smo ih puštali, kao ma hajde… Šta ajde? Ako ne znaš da pjevaš, nemoj da nas maltretiraš. Meni je to stvarno nevjerovatno. Šta je tu toliko interesantno, valjda ta brza popularnost, želja da svi budu u medijima, to sve ode bestraga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije