Zabava

"Bilo mi je neprijatno" Aleksandra Mladenović o vrelim scenama s Vukom Kostićem (FOTO)

Aleksandra Mladenović objavila je novu pjesmu pod nazivom "Ničija", a u spotu je glumio Vuk Kostić.

Aleksandra Mladenović
FOTO: UROŠ ARSIĆ/RAS SRBIJA

Ova numera je, ubrzo postala hit, rađena za potrebe serije “Ubice mog oca”, a u spotu se pojavljuje i glavni junak, glumac Vuk Kostić.

Aleksandra je za Vuka rekla da joj je ona najbolji frajer na estradi.

Pročitajte još

– Bilo mi je neprijatno, jer sam ja dvije godine prije toga izjavila da mi je on mnogo dobar frajer. Bilo mi je neprijatno znajući da ću snimati te scene sa njim. Nisam imala iskustva da snimam takve spotove, uglavnom je to bilo ležernije. Trudim se da sve što pjevam prenesem publici – ispričala je pjevačica u emisiji “Ekskluzivno”, a mnogi komentarišu vrele scene pjevačice sa glumcem.

Inače, o romansi Aleksandre Mladenović i njenog kolege iz takmičenja “Zvezde Granda”, Isaka Šabanovića mediji su danima izvještavali. Ipak, njihovoj ljubavi došao je kraj, a pjevačica se, sudeći po posljednjim izjavama, gorko kaje zbog njihove veze.

– Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt s njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem – rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

Aleksandra Mladenović u spotu s Vukom Kostićem
FOTO: ALEKSANDRA MLADENOVIC OFFICIAL / SKREENSHOOT

– Znam da će svi ovo sada prenijeti. On je moja najveća greška, zato što i on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi – zaključila je Aleksandra za Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije