Zabava

Aleksandra Prijović za 2 dana rasprodala skoro 3 arene u Rijeci: O uspjehu srpske pjevačice progovorio i gradonačelnik Splita

Mlada muzička zvijezda, Aleksandra Prijović posljednjih dana ruši rekorde u Hrvatskoj, a sada je u roku od dva dana rasprodala skoro tri dvorane u Rijeci početkom aprila.

Aleksandra Prijović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Sada se ovim povodom oglasio gradonačelnik Splita, Ivica Puljak, koji je gostovao u emisiji Aleksandra Stanovića “Nedeljom u dva”, gdje su se dotakli njenog uspjeha i koncerata.

– Da vas neko pita, ne znam je li bilo takvih zahtjeva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović? – pitao ga je Stanković.

Pročitajte još

– Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita – da, zašto ne – rekao je Puljak, piše Blic.

Inače, kako se spekulisalo da su Aleksandri zabranjeni koncerti u Zadru, ona je nakon održanog spektakla u tom gradu progovorila na ovu temu.

Aleksandra Prijović u Osijeku
FOTO: RINGIER

– Ja koliko sam vidjela izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert – poručila je Aleksandra Prijović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije