Zabava

“ALISA JE DIVNA DJEVOJKA” Osman Hadžić ima vanbračnu kćerku na koju je posebno ponosan

Pjevač Osman Hadžić nikada nije krio koliko je ponosan na vanbračnu kćerku Alisu.

“ALISA JE DIVNA DJEVOJKA” Osman Hadžić ima vanbračnu kćerku na koju je posebno ponosan
FOTO: OSMAN HADŽIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mnogi pevači sa prostora bivše Jugoslavije imaju vanbračnu djecu. Dok su jedni prihvatili, drugi su morali da idu na DNK utvrđivanje, dok pojedinima još proces traje.

– Nisam nikada bio oženjen sa majkom moje kćerke, bila je to jedna dugogodišnja veza, koja eto nije uspjela da se kruniše brakom, ali jeste jednim divnim djetetom kojim se jako ponosim, baš kao i sa mojom dvojicom sinova. Sa Alisinom majkom nisam se vjenčao, ali živjeli smo jedno vrijeme zajedno, a taj zajednički život dao nam je divnu, lijepu, pametnu i obrazovanu djevojku. Alisa danas ima 22 godine, završila je ekonomiju u menadžment, živi u Berlinu i završila je i prvu godinu mastera. Sve ove protekle godine njenog života, dakle od samog rođenja pa do danas imala je moju kompletnu podršku, a tako će biti sve dok ja živim – kazao je Osman.

FOTO: OSMAN HADŽIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: OSMAN HADŽIĆ/YOUTUBE/SCREENSHOT

Na pitanje kakav odnos Alisa ima sa njegovom suprugom i dvojicom sinova, Osman je odgovorio:

Možda mi nećete vjerovati, ali Alisa ima bolji odnos sa mojom suprugom Kadom već sa mnom. Znam često biti i strog, ponekad nešto i zabraniti, a moja žena joj ništa ne brani. Tretira je kao njeno vlastito dijete, a njih troje, Alisa i moja dva sina su kao pravi brat i sestra, nema nikakve razlike. Jednom je jedan moj kolega prije par godina rekao o djeci koja su rođena van braka ili su iz neke veze, pa to su neželjena djeca, a ja sam mu odgovorio, onda bi i moja dva sina bila neželjena. Nisam planirao da se rode tada kad su se rodila, ali su se ipak rodila i jako sam sretan zbog toga. Ako muškarac i žena odu u krevet i kasnije se rodi dijete, onda nikako ono ne može biti neželjeno, jer pre svega intimni odnos nije bio neželjen. Alisa ne nosi moje prezime, nosi njene mame, ali možda se desi u skoroj budućnosti pa da uzme i moje prezime. To je njen izbor kojeg ja akceptiram, a jedno moramo svi da znamo, da je majka nezamjenjiva – objasnio je on, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu