Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ALO, IZLAZI IZ VODE, MIČI SE!” Radnik hotela u Crnoj Gori rastjerivao djecu sa plaže (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Podgorički vremeplov/RAS Srbija

Na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov, pojavio se video snimak koji je prema komentarima ispod objave, navodno nastao na privatnoj plaži jednog hotela, a na kojem se vidi šokantno ponašanje radnika obezbjeđenja.

Naime, on je nebiranim riječima na veoma verbalno grub način sa plaže otjerao nekoliko djece, među kojima i dijete koje nema više od sedam godina.

– Alo, izlazi iz vode. Miči ovo, miči ovog brate, ajde. Miči, kupi stvari. Izlazi iz vode, vani sa plaže – govorio je on tokom izbacivanja djece sa plaže i tom prilikom nije poštedio ni mališana koji je sa mišićima na rukama stajao u moru.

Ovakvo ponašanje zaposenog razbjesnijelo je sve one koji su vidjeli video snimak na društvenim mrežama.

Obezbjedjenje plaze tjera djecu iz vode.

Navodno je riječ o hotelskoj plaži. Da li neko prepoznaje o kojoj je plaži riječ?

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Mittwoch, 17. Juli 2019

U komentarima ispod snimka ređali su se komentari kako je mladić bio nepotrebno agresivan prema tinejdžerima, čak i ako su slučajno zalutali na privatnu plažu hotela. Mnogi su naveli kako razumiju da je njegov posao da čuva vlasništvo kompanije, ali da takav način, kao i riječnik, jednostavno nisu primjereni.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su bili blago ironični, pa su napisali kako je plaža bila puna, što se, kako su rekli, vidi na snimku, pa mjesta za dvoje il troje djece, nije bilo.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO