Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ANABELA I ANDREJ U BRAKU NIZALI SKANDALE Od javne prevare do fizičkog sukoba

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Pjevačica Anabela Atijas danas je potvrdila da se razvela od svog partnera Andreja Atijasa. Kako je za Blic objasnila, razveli su se prije dvije nedelje iako već neko vrijeme ne žive zajedno, a do rastanka je došlo sporazumeno, bez ikakvih skandala.

Anabela je više puta tvrdila da njihov brak nikada nije bio idealan, kao i da su u odnosu imali mnogo problema, a pričalo se i da je bilo fizičkih sukoba. O tome nikada nije želhela da detaljiše, ali je tvrdila da ni u jednom braku ništa nije savršeno.

Još od kada su uplovili u vezu 2012. godine, javnost je osuđivala Anabelu i Andreja jer je biznismen tada javno prevario i ostavio svoju trudnu djevojku Jasminu Skender i dobio ćerku Blankicu sa Anabelom godinu dana kasnije.

Pjevačica i biznismen, iako tek na početku svoje ljubavi, tada su prvi put prolazili kroz turbulentan period.

Da Anabela voli “žestoke momke”, ali i da je Andrej sklon fizičkim sukobima, svjedoči i svađa između Anabelinog bivšeg surpuga Gagija Đoganija i Andreja koja se dogodila 2013. godine.

Atijas je, naime, čuo da će Gagi gostovati u emisiji na TV “Happy” gdje je trebalo da iznese niz detalja o svojoj bivšoj supruzi, što je Andrej poželio da spriječi. Gagi ga je, međutim, pozvao na dvoboj na koji je Atijas pristao u želji da verbalno riješe nesporazum.

Ipak, Andrej je tada prema Gagijevom stanu u Rakovici krenuo u društvu četvorice drugara kako bi se eventualno obezbijedio u slučaju da mu je Gagi napravio zasjedu. Kada je stigao na zakazano mjesto, Atijas je, kako tvrde izvori bliski njemu, poručio Gagiju: “Nemoj da mi pominješ ženu” , na šta je Gagi uzvratio: “Slušaj me mali, pljuvaću svoju bivšu kad god budem htio”. Gagi je potom pokušao da udari Andreja, ali ga je promašio, na šta je Atijas uzvratio udarcem u predjelu pluća.

Gagijeva devojka Milena je tada navodno sjedila u autu, smijala se i navijala, a Anabela je bila kod kuće ne znajući šta se dešava.

Posljednji u nizu skandala koji je propratio njihov brak dogodio se u septembru prošle godine, kada je Anabela optužila Andreja da je fizički nasrnuo na nju. Oni su se navodno posvađali zbog psa, a onda je on nju udario, a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone sudski već da se pomire.

– To da sam je udario je budalaština. Posvađali smo se oko psa i ja sam malo jače vikao – izjavio je Andrej tada za medije.

Andrej i Anabela se posljednjih mjeseci nisu zajedno pojavljivali u javnosti, a Andrej je nedavno izjavio i da ne bi volio još zajedničke djece sa Anabelom. Tada je pomenuo svog sina Leona kog je dobio sa Jasminom Skender, djevojkom koju je trudnu ostavio zbog Anabele.

– Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav dijelio sa nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri kćerke, tako da ne želim više djece – rekao je Atijas za “Svet”.

(Blic)

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO