Zabava

"ANABELA, NA LIJEČENJE DA IDE" Đoganijevi napravili haos u finalu Zadruge 3

Adam i Nađa Đogani bili su u superfinalnoj noći uz svog Gagija Đoganija, a ovom prilikom su govorili upravo o njemu, ali i Anabeli Atijas i svemu što se desilo u prošlosti.

"ANABELA, NA LIJEČENJE DA IDE" Đoganijevi napravili haos u finalu Zadruge 3
Foto: Zadruga/Youtube/screenshot

Njih dvoje su saglasni u jednom žele da Anabela ostavi porodicu Đogani na miru.

– Vidio sam da ga je nazvala ubicom. Koga je ubio? Opet laž. Baš me razočarala, koliko sam je volio, sad nemam nikakvo osjećanje. Da se tako ponaša prema nekome ko je bio uz nju 20 godina. Jedno pitanje samo za nju “Zašto to nije odmah ostavila, nego sada na televiziji”. Ali dobro, daj Bože neka pobjedi, samo da se mane porodice Đogani i da ostavi sve nas na miru. Uvela je mog tatu, mamu, ja sam došao u takvu situaciju da dođem i pitam tetku, tatu, da li je sve istina. Jedna je velika pobjeda za Gagija što se promijenio, što je ostavio sve poroke, što je pozitivan lik i ona nije mogla to da podnese. Kad je Gagi nesrećan, ona je srećna i obrnuto. Ona ne može da podnese da narod voli Gagija – rekao je Adam za Pink.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija
Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Sami ste vidjeli da nije tačno da je mrzimo, nikad mržnja nije postojala. Vjerovatno svoju mržnju, bijes prebaci na nas. Mi smo uvijek bili u dobrim odnosima. Odakle joj sad sve da iznosi da se mi svađamo, da mrzimo nju, to je laž. Što Adam kaže, svoje nezadovoljstvo pokazuje na ovaj način. Ona je ušla da joj bude lakše, ali ne vidim da joj je lakše. Okej, ušla je, rekla šta je imala, ali neka bude zdrava. Ali ona je još gore. Ono što je uradila, svađa, ono stvarno treba da ide na liječenje, što prije da ide. Ona je rizična za svoju djecu i za okolinu – rekla je Gagijeva sestra Nađa.

– Nina je razočarana, ja sam to već rekao, ona je zamolila majku da ne udari Gagija i da ga povrijeđuje, a ona je rekla: “Ništa ti ne obećavam”. Njoj je bio cilj da izbaci Gagija. Ali nije mi jasno, rade za svoje dijete. Gagi radi za Ninu, Luna se osamostalila, pomoći će i njoj, ali ušli su zbog Nine i ona ga provocira da ga diskvalifikuje, to ne razumijem, hoćeš da ga uvedeš u dugove, da plaća kaznu, a radite za istu osobu – rekao je Adam, prenosi Blic.