Zabava

ANABELA NAPRAVILA POMETNJU "Ne želim da hranim ZLO, biće vremena da OBJASNIM SVE"

Pjevačica Anabela Atijas osvojila je četvrto mjesto u rijalitiju Zadruga 3, a nije krila da je razočarana zbog plasmana, te da je očekivala da će se naći u prvih tri na tabeli.

ANABELA NAPRAVILA POMETNJU "Ne želim da hranim ZLO, biće vremena da OBJASNIM SVE"
Foto: Zadruga/Youtube/screenshot

Anabela se uključila na lajv na Instagramu, te navela niz detalja o kojima se i te kako priča.

Dobro sam, presrećna sam što sam u svojoj kući. Malo sam se nasekirala, Blankica mi ima temperaturu. Dobila je herpes. Izašla sam mirna, srećna, osjetila sam sve što ste mi slali. Ovo je za mene bila teška priča, koju sam očigledno morala da preživim, da bih bila bolje. Zaslužila sam da živim život bez trauma. Ovo je bio jedini način da to sebi ostvarim, nadam se da me razumijete. Nemojte da sudite, jer niste bili u mojoj koži. Ne želim da se bavim ljudima koji podržavaju nešto što ja ne podržavam. Neću da ćutim, neću da hranim zlo, jedino priznajem vas koji me razumiju – rekla je prvo Atijasova, prenosi Blic.

– Nisam igrala nikakav rijaliti, osjećala sam se kako sam se osjećala. Tako je kako je, to je moja surova realnost. Znam da vas ima, vi koji ste “poginuli” za mene. Drago mi je da se polako vraćam svom životu, jedno vrijeme ću biti prezauzeta, znate kako to ide, moraću. Jedva sam uključila Instagram, zaboravila sam kako se to radi, pomažu mi moji! (smijeh) Hvala na podršci, biće vremena da objašnjavam neke stvari, mada mislim da su svi sve vidjeli – dodala je.

– Ne stidim se sebe ni svojih postupaka. Imam pravo da se fokusiram na ono što me čini srećnom. Nemojte nikad da ćutite pred istinom. Ljudi na kraju urade samo ono što je dobro za njihovu zadnjicu. Zlo je zlo, nemojte ga podržati nikada. Širite ljubav. Volim vas, hvala vam. Da vam se sve vrati, i ljubav i poljupci. Čestitam Ivi, ona mi je mnogo značila. Mića mi je dao mnogo podrške i ljubavi. Stefan isto. Tarinjo moj, moja djevojčica. Ko razumije šta sam htjela razumije, ko ne žao mi je – rekla je na kraju Anabela.