Zabava

"Anđele moj" Slavlje u domu Aleksandre Prijović, danas je za njenu porodicu POSEBAN DAN (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, Aleksandar Živojinović, danas puni tri godine, a tim povodom mama mu je javno čestitala rođendan.

"Anđele moj" Slavlje u domu Aleksandre Prijović, danas je za njenu porodicu POSEBAN DAN (FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Aleksandra je, naime, objavila sliku malog Aleksandra iz Diznilenda i obratila mu se riječima: “Srećan 3. rođendan anđele moj”.

Inače, Aleksandra je nedavno pričala kako se provela u Americi na turneji. Društvo su joj pravili sin i suprug.

– Tamo je mnogo opuštenije nego ovde. Bila sam već nekoliko puta tamo, najviše sam se obradovala šopingu, najviše smo čekali taj Orlando, da mali sve to vidi. Sada će tri godine da napuni, prelijepo je bilo. Najveći utisak mu je ostavio Miki Maus, to nam je sad glavno u kući. Gleda snimke i govori kako je on tu bio, bili smo samo dan tamo, nismo uspjeli sve parkove da obiđemo – rekla je Aleksandra za “Premijeru Vikend Specijal”, pa dodala:

FOTO: ALEKSANDRA PRIJOVIC / INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: ALEKSANDRA PRIJOVIC / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Nisam srela svjetske zvijezde, ljudi tamo ni ne obraćaju pažnju na to. Najviše sam šetala po tržnom centru što je mnoge nerviralo, Filipa najviše.

Ovom prilikom otkrila je i koliko ju je uloga majke promijenila, piše Blic.

– Ne postoji ništa ljepše, on mi je prioritet. Svi se pitaju kako uspijevam da uskladim privatni život i dijete, uvijek je tu neko da pomogne, moji, Filipovi, stalno dolaze i smjenjuju se, puna je kuća. To sam oduvijek željela, to je baš lijepo, prvenstveno zbog djeteta, mnogo voli bake i deke. Oni ga stalno vode po igraonicama, šetaju i on je najsrećniji. Krenuo je da priča, raspričao se potpuno, razna pitanja postavlja svakodnevno. Rođendan mu je uskoro, sve mu je zanimljivo, kada izlazim iz kuće pita me: ”A gdje ćeš ti?” – rekla je pjevačica, koja se zatim osvrnula i na Dan zaljubljenih.

Prihvati notifikacije