Zabava

ANĐELINA ĆE MORATI DA PRIZNA PORAZ OD BREDA "Bitku za starateljstvo razvlačila najviše što je mogla"

Anđelina Džoli, glumica, razvukla je sudsku borbu sa bivšim suprugom Bredom Pitom oko starateljstva nad njihovo petoro maloletne djece najviše što je mogla, ali sada joj je ponestalo "karata iz rukava".

ANĐELINA ĆE MORATI DA PRIZNA PORAZ OD BREDA "Bitku za starateljstvo razvlačila najviše što je mogla"
FOTO: KRISTINIKA20/YOUTUBE/SCREENSHOT

Zbog toga bi uskoro mogla popustiti Bredovom zahtjevu za ravnopravnim fizičkim i pravnim starateljstvom, piše “National Enquirer”.

Izvor blizak bivšim supružnicima potvrdio je kako je, 45-godišnja zvijezda Diznijevog filma Grdana, svjesna da joj ne preostaje puno vremena prije nego što će morati potpisati kapitulaciju, prenosi Blic.

– Anđelina je razvlačila bitku oko starateljstva najviše što je mogla i to frustrira sve ljude oko nje, uključujući i sud. No sad joj ponestaje manevarskog prostora i zbog toga će morati priznati poraz – rekao je izvor i dodao kako glumici nije pomoglo to što je zahtjevala od suda “poseban tretman” za nju, pokušavajući sve da ih prevari. Naime, zatražila je promjenu sudije koji vodi njihov slučaj zbog navodno prebliskih veza sa Bredovim advokatiskim timom, ali sud je njen zahtev odbio.

– Nije joj se sviđalo kako se stvari razvijaju u sudnici pa je htjela promijeniti sudiju. Ali niko nije vjerovao u njene argumente. Stvari u sudnici se ne odvijaju u njenu korist koliko god ona nastoji sa svime da odugovlači – objasnio je insajder.