Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ANDRIJANA JE NALJEPŠA SRPKINJA Djevojka iz Gornjeg Milanovca izabrana za Mis Srbije 2019. godine (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Najlepša Srpkinja za ovu godinu Andrijana Savić (19) je iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a večeras je pobijedila 20 djevojaka u trci za prestižnu lentu.

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobjede Andrijana je za Ženu.rs podijelila utiske.

– Mnogo sam uzbuđena i nisam svjesna pobede. Djevojke su prelijepe i nisam očekivala ovako veliki uspjeh, ali sam se iskreno nadala i vjerujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne”.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među djevojkama, podržavale su se, “bile drugarice, a nikako nego rivalke”.

– Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspjela – otkrila je najljepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore ljepote i dodala:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

– Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi… Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice… .

Radovala se večeras i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponijela Ivana Bogdanovski.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO