Zabava

ANDRIJANA JE NALJEPŠA SRPKINJA Djevojka iz Gornjeg Milanovca izabrana za Mis Srbije 2019. godine (FOTO)

Najlepša Srpkinja za ovu godinu Andrijana Savić (19) je iz Gornjeg Milanovca. Završila je srednju medicinsku školu u Zemunu, a večeras je pobijedila 20 djevojaka u trci za prestižnu lentu.

ANDRIJANA JE NALJEPŠA SRPKINJA Djevojka iz Gornjeg Milanovca izabrana za Mis Srbije 2019. godine (FOTO)
Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Nakon što su joj stavljene kruna i lenta, zaplakala je.

Nekoliko minuta nakon pobjede Andrijana je za Ženu.rs podijelila utiske.

Mnogo sam uzbuđena i nisam svjesna pobede. Djevojke su prelijepe i nisam očekivala ovako veliki uspjeh, ali sam se iskreno nadala i vjerujem da uz veliku nadu ovako nešto i može da se postigne”.

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Mis Srbije je istakla da nije bilo konkurencije među djevojkama, podržavale su se, “bile drugarice, a nikako nego rivalke”.

– Gledala sam kao mala izbore za mis, a onda sam prestala. Međutim, kako je raslo interesovanje za modom stilom, počela sam više da pratim takva takmičenja i da se spremam za njih. Naravno, to nije bilo dovoljno, već sam uz Vesnu da Vinču i pripreme u Grčkoj, uspjela – otkrila je najljepša Srpkinja kada je postala zainteresovana za izbore ljepote i dodala:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

– Imala sam ogromnu podršku porodice i uže i šire, veliku podršku ujaka i brata koji živi u Americi… Večeras su sa mnom bili roditelji, ujak, ujna, tetka, drugarice… .

Radovala se večeras i Katarina Mićić koja je proglašena drugom pratiljom, dok je lentu prve pratilje ponijela Ivana Bogdanovski.

(Žena Blic)