Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ANONIMNI UDVARAČ ODRIJEŠIO KESU Soraju na recepciji sačekalo iznenađenje od 65.000 evra (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gdje je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupocjeni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupocjeni dijamantski sat marke „roleks“, čija je vrijednost 65.000 evra, preneo je izvor blizak Soraji.

– Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i željela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prijestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje – rekao je sagovornik.

View this post on Instagram

#birthdayparty 💎🎀🎁🎊🎉 @rolex

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Danima pred proslavu ona je dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

– Soraja je odsjela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju. Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Riječ je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke „rolek“, čija je vrijednost 65.000 evra. Soraja ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a riječ je o biznismenu koji živi u Americi.

View this post on Instagram

@rolex #amazing 💎

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: „Dijamanti za najljepši dijamant“, što ju je ostavilo bez teksta – kaže izvor i dodaje: „Soraja se ljubazno zahvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki“. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim – ispričao je izvor za Alo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO