reload

Zabava

Ana Sević ponovo trudna: Pjevačica očekuje treće dijete

Pjevačica Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljeković dobiće drugo zajedničko dijete, jer je Ana u trećem mjesecu trudnoće, prenose domaći mediji.

Ana Sević ponovo trudna: Pjevačica očekuje treće dijete
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Danijelu će ovo biti drugo, dok Ana očekuje treće dijete, budući da iz braka sa Darkom Lazićem ima kćerku Lorenu.

– Ana ulazi u treći mjesec trudnoće, a srećne vijesti saznali su tokom boravka na moru. Oboje su bili presrećni, a novosti su podijelili samo sa najbližim članovima porodice. Termin za porođaj joj je krajem marta. Još uvijek ne znaju koji je pol djeteta budući da ona tek treba da uradi prenatalni test – govori izvor blizak paru i dodaje:

– Loreni su saopštili da će uskoro dobiti još jednu sestru ili brata i ona je srećna. Za sada je izrazila želju da dobije još jednu sestru budući da se sa Senom jako lijepo slaže i da je čuva kada nije u školi – završava priču izvor za Telegraf.

FOTO: EKSKLUZIVNO/YOUTUBE
FOTO: EKSKLUZIVNO/YOUTUBE

Podsjetimo, Ana Sević se porodila se 11. decembra 2020. godine kada je na svijet donijela zdravu djevojčicu kojoj su dali ime Sena.

Sredinom juna u javnost je isplivala informacija da je Ana izgovorila “da” svom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću i to na tajnom vjenčanju u selu Prhovo kod Šapca. Objavljivanjem zajedničke fotografije sa vjenčanja pjevačica je i potvrdila ove spekulacije.