reload

Društvo

"Bez vode i hrane" Putnici zarobljeni na autoputu nakon udesa

U ranim jutarnjim satima na autoputu Budimpešta - Gior dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

"Bez vode i hrane" Putnici zarobljeni na autoputu nakon udesa
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Mnogi putnici iz Srbije koji su se uputili ka Austriji ostali su zarobljeni više od tri sata u koloni vozila koja vodi do njihovo željene destinacije.

Pročitajte još

– Samo su Hitna pomoć i policija proletili prored nas, predpostavili smo da je veliki udes. Sada je začepilo je u oba pravca. Ne pomjeramo se već nekoliko sati, ostali smo zaglavljeni u mjestu, čekamo da se vozila sklone sa ceste kako bi nastavili svoj put. Mogu reći da iako smo rado krenulo na put u Beč, već na pola puta pretvorio se u pravu agoniju. Sa porodicom sa se našao u kolapsu, nismo očekivali da ćemo biti zarobljeni u vozilu bez vode i hrane. Nadam se da će se ovo brzo riješiti, a mi stići do prve pumpe kako bi napunili baterije – kazao je Radovan Bešević, koji se našao zarobljen u koloni vozila, a prenosi RINA.

Zbog saobraćajne nezgode formirane su nepregledne kolone vozila koji su se našli na jednoj od najprometnijih saobraćajnica Evrope.

Na uspostavljanju normalizacije saobraćaja rade pripadnici Mađarske policije, koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode, a naši putnici konačno nastaviti put kao željenoj metropoli.