reload

Zabava

"CRNA JAHTA JE NAŠA" Dalila pokazala kako uživa na moru, društvo joj pravi misteriozni dečko (FOTO, VIDEO)

Dalila Dragojević se već neko vrijeme ne odvaja od njenog novog misterioznog dečka.

"CRNA JAHTA JE NAŠA" Dalila pokazala kako uživa na moru, društvo joj pravi misteriozni dečko (FOTO, VIDEO)
FOTO: DALILA DRAGOJEVIC93/YOUTUBE/SCREENSHOT

Danas je na svom Jutjub kanalu objavila video koji nosi naziv “Vikend odmor Šibenik – Zadar”, gdje je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa “Gringom”.

– Stigli smo u Šibenik. Sad ću vam pokazati kako izgleda soba gdje smo smješteni. Naravno, neću vam pokazati sa kim sam, ali sve ostalo ću vrlo rado pokazati – rekla je Dalila.

– Imamo spavaću sobu ili bračni krevet, kako želite. I sad, tu je i osoba koja mi sjedi u kadru, ali je nećemo zabilježiti – nastavila je Dalila.

– E, a ovo je pogled. Pogledajte. Imate jahtice, ova crna jahta je naša (smijeh). Pokazaću poslije sve ostalo – nastavila je ona, pa snimila kako se sprema za večeru.

– Sad idem na večeru, i dalje imam smijanje u pozadini, ali se ja trudim da sve bude kako treba. Večeras sam u crnoj kombinaciji. Eto – pričala je Dragojevićka, dok ju je “Gringo” sve vrijeme zasmijavao.

Dalila se narednog dana probudila i spremila za luks bazen.

– Dobro jutro, dragi moji. Danas je sunce. Jako sam bolesna, ali je lijepo probuditi se ovako. Sad se spremamo, odlazimo na predivnu plažu. Još jednom pogled. Ovaj pogled nema cijenu – istakla je Dalila.

Podsjetimo, starleta je hrvatsko primorje posjetila sa svojim izabranikom, sa kojim je uhvaćena na luks bazenima, iako je u emisiji tvrdila da je on “lažnjak” i podmetnut kako bi se zamaskirao pravi “Gringo”, piše Blic.