Zabava

"Kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita" Melina Džinović uživa kraj drugog poslije razvoda od pjevača, a ovo je njen stav o izboru partnera

Atraktivna modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od čuvenog pjevača Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Melina Džinović
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

O Melininom novom partneru uveliko se priča, dok se ona još uvijek ne oglašava na temu privatnog života, za razliku od Harisa koji je posljednjih nedjelja dio sijaset intervjua.

Melina Džinović je ranije govorila šta joj je bitno kod izbora partnera. Isticala je da voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

Pročitajte još

U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita – rekla je jednom prilikom Melina.

Nije krila da su joj želje partnera podjednako važne kao njene želje, piše Blic.

Haris Džinović i Melina Džinović
FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

– Divno je to što je moj muž uspio da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Djecu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu – isticala je sada već bivša supruga Harisa Džinovića prije par godina.

Melina Džinović navodno već pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu