reload

Hronika

Detalji jezivog napada u kafiću: Pokušao da ga ubije zbog duga, a nakon neuspjelog pucnja bacio i bombu (VIDEO, FOTO)

Zoran R. pokušao je da ubije, najprije hicem iz pištolja, a potom bombom, sugrađanina Dragana K. zbog duga koji je imao.

Detalji jezivog napada u kafiću: Pokušao da ga ubije zbog duga, a nakon neuspjelog pucnja bacio i bombu (VIDEO, FOTO)
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, PRIVATNA ARHIVA / RINGIER

Kako saznaje Blic, problem između ova dva muškarca nastao je zbog duga. Izvor objašnjava da je prije nekog vremena Zoran od Dragana uzeo izvijesnu količinu novca na zajam i u zalog mu dao svoj automobil.

Zoran R. juče je pozvao Dragana K. da se nađu u kafiću “kako bi mu da novac”. Dragan je došao na dogovoreno mjesto s prijateljem, međutim kada se Zoran pojavio, prišao je njihovom stolu, i kako se vidi i na snimku sa sigurnosne kamere, odmah uperio pištolj u Dragana.

Pročitajte još

Zoran je jednom zapucao, ali je srećom promašio svoju metu. U tom trenutku Dragan je, vidi se na snimku, skočio na njega, dok su gosti koji su se nalazili u lokalu ili razbježali ili pokušali da se sakriju ispod stolova. Zoranu je, srećom, u tom trenutku pištolj zaglavio.

On, međutim, nije odustao od svoje namjere nego je otišao do kola, a potom se vratio sa ručnom bombom u rukama!

Dragan i njegov prijatelj su ga vidjeli i dali su se u bijeg u lokal. Dragan je krenuo ka drugim izlaznim vratima iz kafića koja vode do obližnjeg auto-servisa, dok se njegov prijatelj sakrio iza šanka. U tom trenutku Zoran je otvorio vrata lokala, bacio bombu unutra i pobjegao!

Eksplozija je napravila veliku materijalnu štetu u lokalu, ali žrtava, samo pukom srećom, nema. Dragana je geler pogodio u vrat i nanio mu posjekotinu, ali drugih povreda, srećom, nema.

Kako javlja reporter Blica s lica mjesta, bomba je pala između separea i šanka, ostavila je rupu u podu i napravila veliku materijalnu štetu u lokalu.