reload

Društvo

DIVAN GEST Policajci kćerki tragično nastradalog kolege pod rotacijama pjevali pjesmu za 6. rođendan

Policijski službenici Policijske uprave u Pančevu su kćerki kolege koji je nedavno stradao u saobraćajnoj nesreći, uljepšali rođendan.

DIVAN GEST Policajci kćerki tragično nastradalog kolege pod rotacijama pjevali pjesmu za 6. rođendan
FOTO: MUP SRBIJE

Mala Teodora, kćerka tragično stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Petra Kostića, 29. avgusta napunila je 6 godina.

Kolege njenog preminulog tate, koji su u stalnom kontaktu sa njenom mamom, saznali su da za rođendan ona želi da dobije električni trotinet i “jednorog tortu”, prenosi portal Vojvodina uživo.

Pročitajte još

Za kratko vrijeme oni su se organizovali i uz rotaciju policijskih automobila, pjevajući rođendansku pjesmu, svratili su do Teodorine kuće i iznenadili je poklonom i pjesmom.

Sa sestrom od tetke Dunjom odmah je podijelila radost zbog toga što “policija pjeva pjesmicu”.

– Teodorin osmijeh i sreća zbog iznenađenja koje su joj priredile tatine kolege ostaće urezani u srcima svih nas koji ne možemo, a da ne budemo ponosni na velika srca pančevačkih policajaca koji nisu zaboravili Petrovu porodicu i pokazali da su uvijek tu za njih. Biti human, pomagati kad je potrebno, biti podrška u teškim vremenima, biti čovjek, to znači biti policajac i biti dio velike porodice Ministarstva unutrašnjih poslova u kojoj brinemo jedni o drugima uz puno ljubavi, poštovanja i razumijevanja. Sve ovo dokazali su policajci iz Pančeva – navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, piše Blic.