back button
reload

Svijet

"Đubre jedno, treba te ubiti" Djevojci odbili karticu, pa DIVLJALA i urlala na oca

Nesvakidašnji slučaj u Hrvatskoj. Osuđena je devojka koja je napala oca jer joj je u prodavnici odbijena kreditna kartica.

"Đubre jedno, treba te ubiti" Djevojci odbili karticu, pa DIVLJALA i urlala na oca
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Kako piše Jutarnji list, riječ je o dvadesetsedmogodišnjoj djevojci, koja je u zagrebačkom sudu proglašena krivom i osuđena zbog bizarnog slučaja u kojem je počinila nasilje nad ocem, i to zbog kreditne kartice.

Kako se navodi u presudi, ona je prije mjesec dana, oko 22 sata, ušla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u prodavnici Ikea odbili kreditnu karticu koju joj je pozajmio otac. Sve se dogodilo u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kćerka stanuje sprat ispod roditelja.

Sud tvrdi da je počinila nasilje u porodicii jer je “bila revoltirana i vidno uznemirena jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, ali kako je kartica u prodavnici bila odbijena, kćerka se vratila u stan svojih roditelja i počela da viče i vrijeđa oca, piše Jutarnji list.

Pročitajte još

– Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti – vikala je, kako prenose hrvatski mediji, 27-godišnjakinja na zaprepašćenog oca.

Nakon toga, uzela je metlu iz hodnika i zamahnula prema vratima dnevne sobe te je razbila stakleni prozor na vratima. Potom se vratila u svoj stan u kom su je malo kasnije uhapsili policajci koje su roditelji odmah pozvali.

Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio sa 1.000 kuna zbog počinjenog nasilja u porodici i ta presuda je pravosnažna.