reload

Magazin

Dobili na lutriji pa pronašli svoj dobitni listić u dijelovima: Krivci su njihova dva psa, a potez zvaničnika lutrije ih je oduševio

Zvaničnici igara na sreću do sada su viđali listiće i srećke oprane u veš mašini, blatnjave ili sa tragovima guma od automobila, ali slučaj koji se dogodio prošle nedjelje bio je prvi takav.

Dobili na lutriji pa pronašli svoj dobitni listić u dijelovima: Krivci su njihova dva psa, a potez zvaničnika lutrije ih je oduševio
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ / RINGIER

Na adresu Lutrije Oregona stiglo je pismo sa pocijepanim dobitnim tiketom i dva psa. Nejtan i Rejčel Lamet iz Salema poslali su oštećeni tiket lutriji sa porukom i slikom svoja dva psa, Epl od 11 mjeseci i dvogodišnjim Džekom.

– Iz nekog razloga smo listić ostavili na kauču i oni su mislili da je on ukusan. Otišla sam na spavanje i kada sam se probudila našla sam srećku pojedenu do te mjere da sam mislila da neće moći ni da se provjeri. Moj muž je mislio da je to smiješno i da smo sigurno dobili nagradu – ispričala je Rejčel.

Pročitajte još

Zaposleni Lutrije Oregon su uspeli da sastave sve djeliće tiketa i ubrzo su shvatili da je Nejtan u pravu. “Ukusna” srećka od tri dolara je zaista bila dobitna, ali je bračnom paru donijela dobitak od samo osam dolara, prenosi Blic.

– To je bilo baš smiješno. Definitivno ćemo im kupiti igračke koje mogu da žvaću. Volimo naše pse, ali ponekad su ludi – izjavila je Rejčel, a zvaničnici lutrije savetuju učesnicima da ubuduće svoje dobitne listiće drže daleko van domašaja svojih ljubimaca.