reload

Magazin

Domaćica preko noći postala hit na internetu: Svi se smiju ponudi za brak koju je dobila, ali i njenoj reakciji (VIDEO)

Na društvenoj mreži TikTok najveći broj profila pripada djeci i mladima, gdje snimaju razne interesantne sadržaje, a da ima i starijih koji se ne libe da pokažu svoju duhovitost, kreativnost i ujedno nasmiju ostale, pokazala je žena koja je preko noći postala viralni hit.

Domaćica preko noći postala hit na internetu: Svi se smiju ponudi za brak koju je dobila, ali i njenoj reakciji (VIDEO)
FOTO: JA.SAM.NANA/TIKTOK/SCREENSHOT

Riječ je o starijoj gospođi, seoskoj domaćici, koja zajedno sa “komšijom”, kako ga nazivaju pratioci, snima skečeve iz svakodnevnog života i na taj način privlači pažnju sve šire publike, zbog čega su se njeni video snimci našli i na drugim društvenim mrežama.

Jedan nedavno objavljeni silno je nasmijao korisnike društvenih mreža, kada je ova starija žena dobila bračnu ponudu od “Amerikanca”, baš u trenutku kada je krenula po vodu.

Stariji gospodin kog predstavljaju kao “Amerikanca”, joj se otvoreno “nabacivao”, uvjeravajući je da mu pored njega neće ništa nedostajati, pa je, eto, došao da provjeri da li je razmislila o zajedničkom životu sa njim.

– Dok odem do vode, vidjeću, predomisliću se možda. Dobro, ako me dugo nema… Nešto si mi, brate, uranio. Dobro, vidjeću, doviđenja – nećkala se žena, ali udvarač nije odustajao.

Komentari na ovaj, samo jedan od mnogobrojnih skečeva, ne prestaju da stižu.

“Sredila se”, “Nana legenda”, “Srce si, Nano”, “Carice”, “Ovo je vrh”, “Žena kraljica”, “Bravo”, pisali su pratioci.

Ovakvi komentari mogu da se vide ispod gotovo svih njenih video snimaka u kojima se ne libi da opsuje, ogovara, dijeli životne lekcije, pokazuje kako se rade kućni i seoski poslovi, daje praktične savjete ili pjeva, piše Blic.

Pratioci su se, čini se, sa vrijednom, zabavnom i simpatičnom ženom poistovjetili pa joj svakodnevno pišu i podržavaju ono što radi, a neki od njenih video snimaka imaju i na desetine hiljada pregleda.