reload

Zabava

"Elena to ne želi, ali moraće" Mile Kitić za kćerkin album iskeširao 150.000 evra, pa otkrio šta misli o njenoj karijeri

Mile Kitić je, kako su ranije pisali mediji, za kćerkin album platio 150.000 evra, a sada je otkrio šta misli o njenoj pjevačkoj karijeri i otkrio je zbog čega se ne pojavljuje često u medijima.

"Elena to ne želi, ali moraće" Mile Kitić za kćerkin album iskeširao 150.000 evra, pa otkrio šta misli o njenoj karijeri
FOTO: INSTAGRAM

Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimim nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće – rekao je Mile.

– Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pjesma sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo – dodaje pjevač.

– Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi… Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i mijenjanje vremenskih zona – rekao je pjevač u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

FOTO: ELENAKITIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: ELENAKITIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ističe da mu je pandemija korona virusa teško pala.

– Vrlo teško mi je pala korona prokelta, mi preko 60 godina neki nismo smjeli ni vani. Počeo sam da se osjećam bezvrijedan, kao neki djed. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljudi, osjećam se zdrav – priča Mile Kitić, pa dodaje:

– Cijeli život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine – zaključio je Mile Kitić, piše Blic.