reload

Zabava

S tankim usnama, bez 400 kubika silikona u grudima: Sindi (43) je sada prava bomba, a ovako je izgledala u mladosti (FOTO)

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi (43) još kao mlada ušla je u svijet šoubiznisa, ali danas izgleda potpuno drugačije u odnosu na početak karijere.

S tankim usnama, bez 400 kubika silikona u grudima: Sindi (43) je sada prava bomba, a ovako je izgledala u mladosti (FOTO)
FOTO: FOTO: M. MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Sindi nije odoljela trendu plastičnih operacija, raznih korekcija, pa ni fotošopiranju fotografija.

Na javnu scenu je kročila sa samo šesnaest godina, a javnost ju je zapazila zbog provokativnog načina odjevanja.

Danas je ostala dosljedna tome, frizuru nije mijenjala, ali zato sve ostalo jeste. Počevši od zatezanja lica, operacije nosa, usana, grudi, pa do drugačijeg iscrtavanja obrva, a tu su i brojni tretmani za podmlađivanja lica.

Često se na društvenim mrežama mogu vidjeti komentari da u petoj deceniji izgleda kao bomba, a ona je isticala da je za sve zaslužna genetika. Sa druge strane su kritičari koji kažu da im se više dopada Sindi sa početka karijere, a ne ova sa nekoliko kubika silikona.

FOTO: HEMFRI07 / YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: HEMFRI07 / YOUTUBE/SCREENSHOT

Sindi je jednom prilikom i istakla da svaka žena koja nije zadovoljna svojim izgledom, treba to i da mijenja, pa je otkrila šta je na sebi radila.

– Poslije trudnoće, meni su grudi nestale skroz, pa sam morala da ih uradim. Čekala sam punih sedam godina da bi uradila grudi i vratila ih u prvobitnu veličinu. Sada imam 400 kubika. Usne sam hijaluronom popunila. Smatram da kada žena počne da stari, ona treba da popravi sve što joj smeta – rekla je Sindi za Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu