reload

Zabava

Miloš Bojanić o aferi sina Mikice "Nikada nisam s njim imao problema" (FOTO)

Sin Miloša Bojanića, Mikica Bojanić, koji je trenutno u "Zadruzi", se prije više od petnaest godina našao se u centru skandala, kada su isplivale njegove nage fotografije.

Miloš Bojanić o aferi sina Mikice "Nikada nisam s njim imao problema" (FOTO)
FOTO: RINGIER

Naime, u medijima se spekulisalo da su Mikicine nage fotografije unijele razdor u porodici Bojanić navodno je Mikicin otac, Miloš Bojanić pobjesnio, jer mu je sin narušio ugled i javno ga obrukao. Govorilo se u medijima o žestokim svađama oca i sina, čak i o tome da je Miloš navodno želio da se odrekne Mikice.

Pročitajte još

Miloš je sada objasnio da sa sinom nikada nije imao ni najmanji problem, pa tako ni onda kada su njegove nage fotografije objavili mediji.

– Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu udario, dok je potpuni slučaj sa Banetom. Mikica je cijeli svoj život, i dan danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora – rekao je Miloš za Pink.rs, a potom objasnio kako je Mikica kao od majke rođen završio na naslovnici.

FOTO: PINK TV/SCREENSHOT
FOTO: PINK TV/SCREENSHOT

– Presvlačio se, vi znate kako novinari funkcionišu, samo čekaju situaciju da uslikaju… Da li neko može da pomisli da je moj sin ili bilo ko od nas lud i glup da izađe go i kaže:”Slikajte me da pokažem svoj ponos”? Imao je bijele pantalone i crne gaćice, vidjele su se kroz kameru i želio je da se presvuče. Neko je to uslikao i objavio. Znam da su me tada zvali:”Jao, Miloše, pa šta je ovo”, rekoh tad:”Ne znam, pitaću ga kad bude došao kući”. Tada mi je rekao:”Pa, ćale, ti znaš kakav sam, nisam znao ni da su me slikali novinari. Presvlačio sam se, nisam razmišljao da će me neko slikati”, tad je bio mlad, tek je krenuo da se bavi muzikom – objasnio je Miloš Bojanić, prenosi Blic.