back button
reload

Hronika

MISTERIOZNA SMRT MUŠKARCA UMOTANOG U ČARŠAV Istraga treba da pokaže da li se radi o UBISTVU ILI NESREĆNOM SLUČAJU

Tijelo Nebojše K. (44) pronađeno je juče popodne u stanu na Voždovcu u Ulici Milana Raspopovića na broju 10, a naložena je njegova obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

MISTERIOZNA SMRT MUŠKARCA UMOTANOG U ČARŠAV  Istraga treba da pokaže da li se radi o UBISTVU ILI NESREĆNOM SLUČAJU
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Prvi rezultati istrage, kako Blic nezvanično saznaje, nisu utvrdili da li je njegova smrt produkt nesrećnih okolnosti ili je Nebojša brutalno ubijen.

Tragovi na mjestu zločina ukazivali su na mogućnost obje opcije, a policija je skinula snimke sa sigurnosnih kamera na okolnim objektima kako bi utvrdila da li je i ko ulazio u zgradu u kojoj je pronađeno tijelo nesrećnog muškarca.

Pročitajte još

Izvor Blica upoznat sa istragom, kaže da Nebojša K. nije bio bezbjednosno interesantna osoba, dok članovi njegove porodice kažu da je bio porodičan čovjek koji je posljednjih meseci teško podnosio rastanak od supruge.

Nebojšino tijelo pronađeno je na stolici, obavijeno bijelim čaršavom koji je bio umazan krvlju.

Jedna od sumnji je i da se sam nekako udario u glavu, pa se ogrnuo njime. S druge strane, još se ne može isključiti mogućnost da je muškarac ubijen pa ogrnut čaršavom.

U stanu ima tragova krvi, kao i nereda koji je mogao nastati na više načina.

Nebojšino tijelo je juče pronašla njegova majka koja je došla da ga obiđe jer se satima nije javljao, a ujutru tog dana rekao joj je da se ne osjeća dobro.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nebojša i njegova majka pričali su preko telefona oko 6 sati ujutru i on joj je tada rekao da neće otići na posao jer se ne osjeća dobro. Kada je majka kasnije pokušala da ga dobije na telefon, on se nije javljao. Zabrinuta žena se tada uputila do njegovog stana kako bi provjerila šta se događa i zatekla je stravičan prizor.

Odmah je pozvala policiju, koja je brzo došla na mesto događaja.

Ko je otključao vrata?

Još jedna dilema koju inspektori treba da razriješe je i to da li su vrata stana, kada je do njega došla Nebojšina majka, bila otključana ili ne.

Nesrećna žena u prvom trenutku je policajcima rekla da je ona otključala vrata, međutim kasnije je rekla da ipak ne može da se seti, niti da sa sigurnošću tvrdi da li su možda bila otvorena kada je došla.

Zbog više misterioznih i nerazjašnjenih okolnosti tužlaštvo je naložilo obdukciju koja bi trebalo da odgonetne da li je nesrećni muškarac ubijen ili se sam udario i nastradao od zadobijenih povreda.