reload

Magazin

MOĆNA NUMEROLOGIJA Obratite pažnju na ove datume, vrijeme je za nova poznanstva i oslobađanje od prošlosti

April je prema numerolozima jedinstven mjesec i u astrološkom smislu očekuje vas nekoliko važnih događaja: pun Mjesec 6. aprila i pomračenje Sunca 20. aprila.

MOĆNA NUMEROLOGIJA Obratite pažnju na ove datume, vrijeme je za nova poznanstva i oslobađanje od prošlosti
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Savršeno je vrijeme za početak novih stvari.

Posebno je dobro planirati ih od 1. do 5. aprila – tokom perioda rastućeg mjeseca potrebno je preduzeti najodlučnije akcije.

Trend će se nastaviti do 19. aprila.

Na koje još aspekte treba da obratite pažnju, numerološkinja Irina Liderman ističe koji su bitni aspekti:

1. i 8. aprila – Jedinstveni dani, veoma pozitivni i energični, najbolji u cijelom mjesecu. Savjet: ne dozvolite da vas zavladaju kompleksi i strahovi, budite energični i svrsishodni.

2, 3. i 25. aprila – Vrijeme čišćenja. Suočite se sa izazovima i pretvorite se u našto pozitivno. Naučite se strpljenju, jer oni ljudi koji vam dolaze u svim manifestacijama su vaši učitelji. Završite svoje lekcije.

4, 5. i 6. aprila – U periodu punog Mjeseca pažljivo pratite korake i dobro razmislite prije svake odluke.

Pročitajte još

1. – 9. april – Od 1. do 9. aprila posebno je dobro započeti nešto novo, graditi komunikacije. Ni u kom slučaju ne treba manipulisati i zloupotrebljavati svoj društveni položaj – porodicu, posao.

9, 18. i 27. aprila – Obratite pažnju na ove datume – u vaš život mogu doći veoma značajni ljudi. Otvorite srce za nova lijepa i dobra poznanstva.

7. i 25. aprila – Pronađite vremena da se odmorite i opustite. Ne mislite samo na ambicije, već se fokusirajte i na svoje zdravlje.

10. i 26. aprila – Ovih dana intuicija će se vrlo dobro pokazati, osjeća se kreativni impuls.

11. april – Dobro je dovesti stvari u red u kući, u poslu. Za postizanje harmonije, važno je da poboljšate odnose sa porodicom i bliskim ljudima.

12, 21. i 30. aprila – Ovih dana morate posebno voditi računa o sebi. Uzdržite se od spontanih kupovina kako biste izbjegli nepovoljnu finansijsku situaciju. Privrednici takođe moraju da budu oprezniji: važno je da kontrolišete prilive i odlive sredstava.

13. i 22. aprila – Budite oprezni u dogovorima i komunikaciji i pažljivo sve čitajte prije nego što nešto potpišete.

14. i 23. april – Ovi dani su pogodni za oslobađanje od negativnih stvari iz prošlosti.

7 – 19. april – Važan period opadajućeg Mjeseca. Ovdje energiju usmjeravamo u drugom pravcu: metodičnom obradom podataka, oslobađanjem od loših informacija, radimo na tome da oslobodimo prostor od svega suvišnog, ostavljajući samo najneophodnije.

21. april – sredina maja – Počinje retrogradni Merkur, zato je važno da do ovog perioda obavite sve važne stvari i projekte za ovaj period. Marljivošću i planiranjem postići ćete odlične rezultate u svojim aktivnostima.

Prema numerologiji u aprilu je važno da se uzdržite od osjećanja, spontanih, živopisnih, odvodeći od stvarnosti, onda ćemo biti odlični u realizaciji naših planova.

U stvari, ne postoje ograničavajući faktori – samo vaše sposobnosti i ideje. U matrici ima mnogo brojeva “1, 2, 3”, a ni jedan broj “7, 8, 9”. Ovo sugeriše da možete letjeti u svijet snova i želja. Skinite ružičaste naočare, inače će vas odvesti na pogrešno mjesto.

Ako želite da prebacite odgovornost na nekoga, razmislite o tome da je svaka situacija u životu samo lekcija koja je važna za vas. U našoj je moći da ga prođemo dostojanstveno, ne da se žalimo i kukamo, već da ga znanjem i iskustvom zaokružimo.

Uzmite sve događaje kao najbolju opciju, analizirajte sve što se dešava u vašem životu. Nemojte misliti da nešto ne zavisi od vas – kada jednom dobijete iskustvo, prođite kroz njega na dostojan način.

Generalno, april će biti aktivan mjesec za realizaciju novih ideja, planova i želja. Važno je samo da svoju energiju usmjerite na stvaranje, a ne na trošenje, piše Sensa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu