back button
reload

Zabava

"Morala je sve sama da nosi na leđima" Anastasija Ražnatović progovorila o odrastanju uz samohranu majku

Anastasija Ražnatović veoma je bliska sa svojom majkom Cecom Ražnatović koja je sama odgajila nju i Veljka. Mlada muzička zvijezda je objasnila zbog čega je ponosna na svoju mamu i otkrila čega se sve Ceca odrekla zarad svoje djece kako bi ih izvela na pravi put.

"Morala je sve sama da nosi na leđima" Anastasija Ražnatović progovorila o odrastanju uz samohranu majku
FOTO: V. SPORČIĆ/RAS SRBIJA

Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju djece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se cijeli život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka. Jako sam ponosna na nju, uvijek i zauvijek – rekla je Ražnatovićeva za Alo! i poslala snažnu poruku svim samohranim majkama:

FOTO: U. ARSIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: U. ARSIĆ/RAS SRBIJA

Pročitajte još

– To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj djeci i sve će biti kako treba. Djeca će to znati da cijene.