back button
reload

Društvo

NATAŠU SU NAPALI ZBOG OVIH RIJEČI "Znate li zašto vam se brakovi raspadaju?"

U svijetu gdje se žene više nego ikada podrazumijeva ravnopravnost polova, gdje žene jure karijeru prije braka, žive same umjesto s partnerom, a pojam "domaćica" izumire, i dalje postoje one koje taj poziv shvataju kao životni - iako se sa tim ne bi složili ni muškarci, a kamoli žene.

NATAŠU SU NAPALI ZBOG OVIH RIJEČI "Znate li zašto vam se brakovi raspadaju?"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Komentar jedne Nataše postao je viral na mrežama nakon što je objasnila šta za nju znači biti žena.

Ona, između ostalog, kaže da bi njen muškarac “dobio nogu u du*e kada bi brisao prozore i prao sudove.”

FOTO:
FOTO:

– Kao žena nikada ne bih dozvolila da moj dragi pere, pegla, riba jer bi to za mene bilo ponižavajuće. Biti žena je Božiji dar! Zato se i raspadaju brakovi jer se ne zna ko nosi pantalone a ko suknju. Možda zvučim zatucano ali volim što sam žena – zaključila je Nataša.

Nepoznata žena je već dobila nadimak “Idealna” od strane jednog korisnika Fejbuka, naravno u šaljivom tonu. Ne sumnjamo da bi njen red udvarača bio podugačak, s obzirom na to da muškarac dobija ful tretman, a njegovo je da s vremena na vrijeme iznenadi suprugu nekim lijepim poklonom.

Ipak, postoji samo jedan rijedak slučaj u kome bi “idealna Nataša” prihvatila pomoć svog supruga – kada bi ona ili dijete bili bolesni.

Dakle, u njenom slučaju, sve što se danas očekuje kao sinonim za jednakost u braku i među polovima, kod nje bi značilo kraj. Možda baš zato i kaže da je čišćenje, briga o djeci, briga o sebi i mužu spobosobnost i privilegija.

Potpuno je jasno da svako ima svoje pravo na izbor, mada je jasno da nijedan ekstrem ne valja i Natašin komentar sa sve onim kao znalačkim “eto zašto vam se brakovi raspadaju”, baš miriše na osudu, a osuda je nedopustiva pa bili vi idealna domaćica do prekosutra, piše Blic.