reload

Zabava

"Neda Ukraden ne priča istinu" Saša Popović demantovao navode o njihovoj romansi (VIDEO)

Danas se Saša Popović u novom automobilu od 200.000 evra pojavio na snimanju "Zvezda Granda" i tom prilikom otkrio kako je prošlo potpisivanje ugovora sa Željkom Mitrovićem i prelaska na "Pink".

"Neda Ukraden ne priča istinu" Saša Popović demantovao navode o njihovoj romansi (VIDEO)
FOTO: PREDRAG DEDIJER, UROŠ ARSIĆ, MILAN ILIC / RAS SRBIJA

Kako Blic prenosi, Saša kaže da je za pet minuta potpisao ugovor.

– Potpisali smo ugovor sa “Pinkom” za pet minuta. Emisije koje su bile na “Prvoj” prelaze na “Pink”. Mitrović i ja se nikada nismo svađali, niti smo bili u lošim odnosima. Splet okolnosti je doveo do toga da 2014. godine pređemo na “Prvu”. Vratili smo se nazad, ne vidim tu nikakav problem. Mi smo zaista sve vrijeme u prijateljskim odnosima – istakao je Popović i dodao:

– “Pink” kao najgledanija televizija u našoj državi može samo da znači da ćemo imati veći rejting. Zvezde Granda su veliki brend, trajemo preko 18 godina. Profesionalno radimo ovaj posao – smatra Saša kojeg je u jednom trenutku prekinuo slučajni gospodin koji je sve vrijeme pomno slušao intervju.

– Ove godine malo kasnite sa emitovanjem “Zvezda Granda” – dobacio je slučajni prolaznik, na šta mu je Saša iznervirano odbrusio pred svima:

– Jeste li vi novinar? Ajde, morate iza rampe da prođete tamo – bio je oštar Popović.

Nije tačno sve što je Neda Ukraden napisala u knjizi

Pjevačica Neda Ukraden izdala je svoju autobiografsku knjigu “Zora je svanula”, u kojoj je do detalja opisala kako ju je svojevremeno muvao Saša Popović.

Neda Ukraden je istakla da je njoj, kao ženi i majci maloljetnog ženskog djeteta, bio potreban oslonac i stabilnost zrelog partnera, što nikako tada, kako piše, u Saši Popoviću nije prepoznavala.

Pročitajte još

Dok je ona u njemu vidjela samo prolaznu avanturu, on je činio sve da joj se što više približi i ostvari s njom ozbiljnu vezu.

Čak ju je i njegova majka htjela za snaju, a kako navodi na stranicama autobiografije, Saša je za Nedinog oca bio cirkuzant.

Međutim, sada je te navode Saša Popović demantovao.

– Nije to baš tako tačno, kako je ona to napisala. Ja kao javna ličnost mogao bih da napišem knjigu koja bi oborila sva ova izdanja sa estrade. Bila bi sigurno najprodavanija knjiga u ovoj državi. Ali ne želim da iznosim sa kim sam bio pre Suzane. Svako ima neku svoju politiku i neke svoje želje. Isto tako nije istina i da je Brena bila ljubomorna na Nedu – zaključuje Popović.