back button
reload

Zabava

NINU I LEČIĆA ZBLIŽIO SKANDAL Bivši par se čuje po nekoliko puta na dan

Nina Radulović trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle, kako pišu mediji, svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića.

NINU I LEČIĆA ZBLIŽIO SKANDAL Bivši par se čuje po nekoliko puta na dan
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Nina je uslikana dok je telefonom ćaskala sa bivšim mužem, a tom prilikom nije skidala osmijeh, piše Informer.

– Nina i Leka su u sjajnim odnosima. Čuju se svakodnevno po nekoliko puta. Ona ga redovno zove zbog njihovog sina. Govori mu šta je mali jeo, kako je proveo dan, savetuje sa sa Branislavom kada je dječak neposlušan – rekao je izvor koji je smješten u istom hotelu gdje i Nina, prenosi Blic.

Prema tvrdnjama upućenih, Radulovićevu i Lečića zbližio je skandal koji je izbio kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje. Kako se navodi, Nina mu je tada pružila bezrezervnu podršku, što je Branislavu mnogo značilo.

Osim sina, voditeljka je na more povela i majku, ali i drugaricu Anitu Lazić, inače kćerku Snežane Savić.

– Kad god njih dvije žele uveče negdje da izađu, Ninina majka vodi računa o Lavu. Baki nikada ništa nije teško za njega, a Lav je obožava. Nina je uvijek nasmejana, sija kada je sin pored nje. Viđam je stalno u društvu jednog momka srednjih godina. Uvijek veselo ćaskaju, ona mu se osmjehuje, ponekad se zajedno i kupaju, ali nisam ih vidio da se dodiruju ili ljube. Možda joj je to samo prijatelj – tvrdi izvor pomenutog lista.