reload

Zabava

NOVI IMIDŽ Stefan Kapičić promijenio lični opis, ovo je razlog (VIDEO)

Stefan Kapičić već nekoliko godina gradi karijeru na zapadu. Pored glasovne uloge u Marvelovoj franšizi Deadpool, upečatljiva je njegova uloga u seriji Better call Saul u kojoj se ponovo pojavio.

NOVI IMIDŽ Stefan Kapičić promijenio lični opis, ovo je razlog (VIDEO)
FOTO: ZORAN LONAČAREVIĆ/RAS SRBIJA

Better call Saul je serija proizašla iz univerzuma popularne serije Breaking bad. U njoj pratimo put naslovnog advokata od manje uspješnog prevaranta do advokata koji radi za narko mafiju.

Trenutno se emituje posljednja sezona serije, a jednu od sporednih uloga ima i naš Stefan Kapičić.

Pročitajte još

Kapičić glumi jednog od njemačkih građevinaca koji su u prethodnim epizodama gradili laboratoriju za kristal met, da bi se u ovoj sezoni krio duboko u šumama, ali kao što smo mogli da vidimo, pronađen je.

Pošto se glumac u seriji krije, izgleda zapušteno i sa dugom kosom, već su na internetu osvanula poređenja sa Kijanu Rivsom i njegovom ulogom u filmu Džon Vik. Poznati glumac se pohvalio svojom scenom i na Instagramu.

Stefan je oženjen sa koleginicom Ivanom Horvat sa kojom ima sina Ivana. Rijetko se pojavljuju u javnosti, i češće ih možemo vidjeti na ulicama Beograda ili Zagreba u šetnjama nego na raznim događajima. Ipak, glavna baza i adresa na kojoj zvanično žive je Los Anđeles, prenosi Blic.