back button
reload

Politika

NOVI NAPADI NA PORODICU PREDSJEDNIKA SRBIJE Vulin: Zagađen javni prostor služi za pripremu likvidacije Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na nove napade na porodicu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

NOVI NAPADI NA PORODICU PREDSJEDNIKA SRBIJE Vulin: Zagađen javni prostor služi za pripremu likvidacije Vučića
FOTO: NENAD MIHAJLOVIĆ/RAS SRBIJA

Vulin je poručio da će, sve dok Srbija ne bude imala zakon po kome svaki profil na društvenoj mreži mora biti vođen pod imenom svog vlasnika postojati “zagađen javni prostor” koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

– Kada ološ sa društvenih mreža piše za trogodišnjeg sina Aleksandra Vučića da je ”pašče” nijedna NVO se ne oglasi, Ðilas ne cmizdri pred kamerama, Jeremić ne plače sa ženom, i niko ne traži da saznamo ime otpada koji to piše – navodi Vulin.

– Dokle god ne budemo imali zakon po kome svaki profil mora biti vođen pod imenom svog vlasnika i dokle god bolesna tvitovanja ne budu kažnjavana kao krivična djela imaćemo zagađen javni prostor koji služi za pripremu i opravdanje likvidacije Vučića i njegove porodice – naveo je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista.