back button
reload

Zabava

Očekuju da im se dive: Šta sve treba da znate o lavovima

Lavovi važe za dramatične, kreativne i društvene ličnosti, koje su skoro uvijek u centru pažnje.

Očekuju da im se dive: Šta sve treba da znate o lavovima
FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrolozi često ističu da će Lav donijeti mnogo toga dobrog, bilo da se radi o napornom poslu ili vremenu provedenom sa prijateljima i porodicom.

Njegov vladar je Sunce, krase ga dostojanstvenost, otvorenost i vitalnost. Tipičan Lav je tolerantan, ali ne pada tako lako pod tuđi uticaj. Smatra se da posjeduju urođeni autoritet i često ga nameću okolini.

Očekuju da ih svi vole, da im se dive i ponekad upravo zbog ovog mogu da nerviraju druge. Nisu osvetoljubivi i ali mogu da budu veoma agresivni u prevazilaženju prepreka. Po pitanju posla veoma su ambiciozni i ne vole tuđa naređenja. Otvoreni su za saradnje i vole da kontrolišu situacije, a novac im lako dolazi. Sve što ih stavlja na lidersku poziciju veoma im prija.

Ovaj vatreni znak je strastven i iskren u svojim osjećanjima i za njega postoji jasna granica između ljubavi i seksa. Osvojiće ga oni koji ga hvale i dive mu se. Odani su, zabavni i veoma darežljivi prema svom partneru. Vjerni su i kao partneri i naći će se bez kolebanja uvijek za svoju porodicu, piše superžena.b92.net.